Primarul din Târgu-Jiu a deschis anul școlar la CNTV: ” În urmă cu 27 de ani, în aceeași sală eram elev”

0
1031

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a deschis anul scolar la Colegiul National Tudor Vladimirescu. Edilul a venit însoțit la festivitatea de deschidere alături de soția sa, dar și de cele două fiice, eleve la CNTV. Romanescu s-a adresat celor prezenți, elevi, profesori și oficialități locale, precizând că, în urmă cu 27 de ani se afla pe băncile unității de învățământ, în calitate de elev. Edilul i-a felicitat pe elevii care au ales să urmeze cursurile Colegiului Național Tudor Vladimirescu și le-a urat succes în noul an școlar.

Vox Marcel Romanescu

La evenimentul de deschidere a anului școlar de la Colegiul Național Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu au participat și Sorin Arjoca, subprefectul județului Gorj, dar și reprezentanți ai poliției și jandarmeriei. Dorin Tașcău, directorul Colegiului Național Tudor Vladimirescu din Târgu-Jiu le-a urat și el elevilor un an școlar plin de realizări și rezultate bune la învățătură.

Vox Dorin Tașcău

De departe, cei mai emoționați astăzi, au fost elevii. Unii dintre ei fie au pășit pentru prima dată pe porțile liceului, fie se află în ultimul an de studiu la Colegiul Național Tudor Valdimirescu din Târgu-Jiu.

Vox 1 elev tudor

Vox 2 elev tudor

Vox 3 elev tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here