Primăria Târgu Jiu, singura rămasă în cărţi pentru preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor

0
359

Primăria municipiului Târgu Jiu este singura rămasă în cărţi pentru preluarea Casei de Cultură a Sindicatelor din municipiu. La licitaţia de luni organizată de lichidatorul Consulting Company nu a fost depusă nicio ofertă. Imobilul a fost scos la licitaţie contra sumei de 8,7 milioane de lei.

Potrivit primarului din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, instituţia i-a trimis firmei de lichidare Consulting Company o ofertă de preluare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, pentru 3,8 milioane de lei. Documentele au fost înregistrate şi vor fi analizate la următoarea întâlnire a creditorilor pentru a fi acceptate la următoare licitaţie.

Edilul a mai spus că miercuri va convoca o şedinţă de îndată a Consiliului Local pentru a fi aprobată garanţia de participare la licitaţie care este de 10%. Este de aşteptat ca la termenul următor al licitaţiei pentru Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu preţul imobilului să fie redus conform procedurilor.

Primarul Marcel Romanescu a mai declarat că până acum nimeni nu a arătat că intenţionează să cumpere Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu Jiu, în afară de primărie care deţine şi terenul de sub imobil. În mod normal la următoarea licitaţie lucrurile s-ar putea definitiva din acest punct de vedere.