Primăria Târgu Jiu aşteaptă un punct de vedere de la Ministerul Tineretului şi Sportului cu privire la preluarea Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu

0
830

Autorităţile locale aşteaptă o informare din partea Ministerului Tineretului şi Sportului referitoare la preluarea Clubului Sportiv Pandurii de către Primăria Târgu Jiu. Municpalitatea a încercat să încheie un memorandum pentru trecerea CS Pandurii din subordinea ministerului de resort în subordinea primăriei, însă nu s-a reuşit. Este nevoie de o Hotărâre de Guvern la nivel central.

Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că a discutat cu ministrul Tineretului şi Sportului pe tema preluării Clubului Sportiv Pandurii. Va fi vorba de transferul bazei materiale, dar şi al salarizării. Romanescu a precizat că aşteaptă un termen clar până la care s-ar putea realiza transferul.

Vox 1 Marcel Romanescu

În acelaşi timp, la nivelul Primăriei Târgu Jiu, a fost înfiinţat Clubul Sportiv Municipal. Funcţionarea acestuia este blocată, momentan, până când se va primi de la Ministerul Tineretului şi Sportului o dată exactă cu privire la CS Pandurii. Cele două cluburi ar putea fuziona. CS Pandurii este condus de mai mulţi ani de către Mihai Prunariu.