Pregătirile pentru Paște, pe ultima sută de metri. Instituțiile cu atribuții de control au primit directive clare, iar o atenție sporită va fi acordată și traficului rutier din municipiu

0
340

Pentru că sărbătorile pascale se apropie cu pași repezi, autoritățile din municipiul Târgu-Jiu s-au întrunit într-o ședință comună, unde fiecare instituție cu atribuții de control a primit directive clare pentru ca Sărbătoarea Paștelui să fie lipsită de incidente de orice fel. O atenție sportită va fi acordată centrului de sacrificare a mieilor din zona Litovoi. De asemenea, potrivit lui Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu, pregătiri se fac și în ceea ce privește asigurarea ordinii și liniștii publice în apropierea bisericilor din municipiu, acolo unde este așteptat un număr mare de persoane la slujbele de Înviere.

De asemenea, pentru că traficul rutier va fi foarte aglomerat în aceste zile în municipiu, polițiștii se vor afla la datorie pentru fluidizarea acestuia, în special în zonele cele mai aglomerate din oraș, mai spune Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu.