Prefectura Gorj a depus sesizare penală împotriva conducerii Primăriei Stăneşti

0
684

Corpul de control al Prefecturii Gorj a decis să sesizeze Inspectoratul Judeţean de Poliţie, în urma verificărilor de la Primăria Stăneşti. În baza unui ordin emis de prefectul judeţului, Corpul de control s-a deplasat la Stăneşti pentru a verifica mai multe documente. Angajaţii instituţiei nu au mai primit de două luni salariile. Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a declarat că au fost depistate o serie de aspecte neconforme, în sensul că o dispoziţie emisă de primarul din Stăneşti a fost transmisă Pefecturii Gorj sub o formă, iar la primărie figurează şi a fost aplicată sub altă formă. În legătură cu acest aspect şi cu alte două posibile nereguli, Corpul de Control a decis să sesizeze Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj.

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a declarat că era necesar ca primarul din Stăneşti să facă demersuri în cadrul primăriei pentru a recupera un prejudiciu. Este vorba de o sumă de bani care au fost încasaţi nelegal ca sporuri de un funcţionar. Sumele trebuiau recuperate de la angajata respectivă, însă dispoziţia emisă de primar trimisă la Prefectura Gorj nu mai semăna cu documentul de la primărie.

Poliţia urmează să facă lumină în acest caz şi să stabilească dacă este vorba de un prejudiciu în urma efectelor juridice produse de documentul respectiv.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here