Prefectul Florescu dă iama în deconcentrate

0
743

 

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu s-a apucat de treabă şi vrea să taie în carne vie la instituţiile deconcentrate, aflate în subordinea Prefecturii. Prima luată la rost a fost conducerea Direcţiei Agricole Gorj, Florescu solicitând o verificare la instituţia condusă de atâţia ani de Dan Tănăsescu. Ciprian Florescu susţine că informarea cu rezultatul controlului i-a ajuns deja pe birou, acesta negând faptul că, prin aceste controale, se urmăreşte schimbarea anumitor şefi de instituţii.

Vox Ciprian Florescu

Ciprian Florescu susţine că, în urma controalelor de la Direcţia Agricolă Gorj, au fost depistate mai multe  disfuncţionalităţi în ceea ce priveşte activitatea instituţiei.

Vox Ciprian Florescu

Potrivit unor surse, s-ar urmări înlocuirea acutalului şef de la Direcţia Agricolă Gorj, prefectul fiind nemulţumit de faptul că Dan Tănăsescu ar fi solicitat din nou spaţiu pentru ca angajaţii instituţiei să îşi poată desfăşura normal activitatea. Solicitarea respectivă este una mai veche, încă de pe vremea când prefect de Gorj era Gheorghe Paraschivu. Problema lipsei spaţiului cu care s-a confruntat Direcţia Agricolă, după comasarea cu Camera Agricolă, a fost rezolvată atunci parţial,  Instituţia Prefectului atribuind atunci două camere deputatului PSD Alin Văcaru, în condiţiile în care angajaţii de la agricultură îşi desfăşurau activitatea în secretariat. Ciprian Florescu a negat însă acest aspect, prefectul de Gorj având astăzi chiar o schimbare acidă de replici, de faţă cu presa, cu actualul director al Direcţiei Agricole Gorj. Ca să demonstreze că nu a fost vizată doar Direcţia Agricolă Gorj, prefectul Ciprian Florescu a anunţat controale ample şi la celelalte instituţii deconcentrate.

Vox Ciprian Florescu 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here