Prefectul de Gorj vrea campanii de informare, după tragedia de la Rovinari: doi adulţi şi un copil şi-au pierdut viaţa

0
525

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, cere campanii de informare agresive, în urma tragediei de noaptea trecută, de la Rovinari, unde o întreagă familie a murit din cauza monoxidului de carbon, emanat de un boiler.  Florescu a spus că a stat de vorbă cu şefii instituţiilor care realizează verificările în zonă şi din primele concluzii nu ar fi vorba de scurgeri de gaze pe conducta care alimenta garsoniera cu gaze naturale.

Cel mai probabil, în opinia reprezentantului Guvernului în teritoriu, ar putea fi vorba de o defecţiune la reţeaua de gaze sau la echipamentele din interiorul locuinţei.

Vox 1 Ciprian Florescu

În urmă cu câţiva ani o familie cu mai mulţi copii a murit la Rovinari, tot din cauza intoxicaţiei cu monoxid de carbon, afirmă prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, acesta afirmând că este regretabil că acest gen de tragedii se tot repetă.

Vox 2 Ciprian Florescu

În tragedia de noaptea trecută de la Rovinari şi-a pierdut viaţa familia Burugă. Este vorba de tatăl Marius, de 39 de ani, soţia acestuia Dana Florentina, de 32 de ani, precum şi fiica celor doi, de 12 ani, elevă la o şcoală din localitate. Medicii nu au mai putut salva pe niciunul dintre membrii familiei Burugă. Poliţia investighează condiţiile în care s-a produs decesul şi a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Primăria Rovinari se va implica în organizarea înmormântării celor trei victime.