Prefectul de Gorj și președintele Consiliului Județean, un mister pentru cetățenii județului

0
796

Prefectul de Gorj, Ciprian Florescu, dar și președintele Consilului Județean, Cosmin Popescu sunt o enigmă pentru cetățenii județului. Atât numele acestora cât și atribuțiilelor  reprezintă o necunoscută pentru mulți dintre gorjeni. Fie că locuiesc la oraș sau în mediul rural, oamenii spun că nu știu cine se află la conducerea Consiliului Județean Gorj și nici cine conduce Instituția Prefectului.

Culmea este faptul că, deși nu au auzit de numele prefectului de Gorj, Ciprian Florescu, mare parte dintre cetățenii intervievați astăzi au auzit, în schimb de regulamentul aberant al șefului de la prefectură, privind limitarea accesului în instituție. Acest aspect demonstrază faptul că a fost și singurul lucru  prin care s-a remarcat reprezentantul Guvernului în teritoriu. Deși au funcții publice și salarii mari, se pare că aleșii județului nu prea se implică în activitatea prin care ar trebui să vină în sprijinul cetățenilor de rând.

Ciprian Florescu a fost instalat prefect de Gorj în luna aprilie a acestui an, iar Cosmin Popescu ocupă funcția de președinte al Consiliului Județean din vara anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here