Postul de administrator public de la Primăria Târgu-Jiu, scos la concurs! ”Îmi doresc o persoană cu experiență în administrație”, susține edilul Marcel Romanescu

0
502

Primăria Municipiului Târgu-Jiu va avea administrator public! Este anunțul făcut astăzi de primarul Marcel Romanescu, acesta afirmând că va demara toate procedurile pentru ca postul respectiv să fie scos la concurs. Funcția există în organigrama Primăriei Târgu-Jiu de mai mulți ani însă, până în momentul de față, postul nu a fost scos la concurs. Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu, a declarat că ocuparea postului de administrator public, este unul dintre obiectivele sale, imediat după câștigarea alegerilor parțiale și se va face pe baza unor criterii, proceduri și atribuții specifice, aprobate de consiliul local.

Vox Marcel Romanescu

Precizările primarului Marcel Romanescu vin după ce, câțiva consilieri locali au început deja să vâneze postul de administrator public de la Primăria Târgu-Jiu. Consilierul local al PNL, Eduard Berca și Eduard Lădaru de la ALDE sunt doar doi dintre cei care s-au duelat public pe tema ocupării postului respectiv și chiar au anunțat că se vor înscrie la concurs. Edilul din Târgu-Jiu susține însă că funcția de administrator public nu este pentru oricine și militează pentru promovarea unei persoane  care să aibă o vastă experiență în administrație pentru a ocupa acest post.

Vox Marcel Romanescu

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here