Posibila revenire a lui Călinoiu în PSD, luată în discuție în Comitetul Executiv al partidului

0
701

Social-democrații gorjeni vor lua o decizie în ceea ce privește o posibilă revenire în PSD a fostului președinte executiv, Ion Călinoiu în cadrul unei ședințe de Comitet Executiv sau de Birou Politic Județean. Anunțul a fost făcut de Cosmin Popescu, vicepreședintele PSD Gorj care, însă a evitat să își exprime o părere personală în ceea ce privește revenirea lui Călinoiu în tabăra social-democrată.

La sfârșitul anului trecut, Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj declara că și-ar dori ca Ion Călinoiu să revină în partid, afirmațiile acestuia fiind susținute și de mai mulți primari. La rândul său, fostul președinte al Consiliului Județean Gorj, Ion Călinoiu declarat într un interviu acordat presei că nu s-a simțit nicio clipă plecat din PSD.

Ion Călinoiu, dar  şi Ion Ciocea, primarul din Bustuchin  au părăsit PSD anul trecut pentru a candida la alegerile parlamentare din postura de independenţi, după ce au fost scoși de pe liste de șeful de partid, Liviu Dragnea. Dacă Ion Ciocea a obţinut un rezultat bun, Ion Călinoiu a eşuat atunci lamentabil fără susţinerea partidului.