Poliţiştii locali nu pot beneficia retroactiv de norma de hrană

0
264

Viceprimarul din Târgu Jiu, Aurel Popescu, a declatat că poliţiştii locali nu pot beneficia retroactiv de norma de hrană. Este motivul pentru care a fost respins proiectul de hotărâre privind acordarea sumelor restante către poliţiştii locali. În şedinţa Consiliului Local Târgu Jiu, care va avea loc în luna noiembrie, se va discuta despre acordarea normei de hrană pe lunile următoare.

Vicele Aurel Popescu a precizat că a discutat în acest sens cu directorul economic al Primăriei Târgu Jiu şi se caută soluţii pentru plata normei de hrană.

Cei 140 de poliţişti locali din Târgu Jiu au rămas fără norma de hrană pe ultimele luni, din cauza reducerii fondului de salarii, ca urmare a creşterii lefurilor din administraţia publică. Poliţiştii chiar au protestat la Târgu Jiu, pentru a atrage atenţia autorităţilor locale.

Potrivit lui Aurel Popescu, şeful Poliţiei Locale din Târgu Jiu, Florin Urdea, a prezentat o soluţie în ultima şedinţă a Consiliului Local, însă totul a fost prea din scurt şi propunerea nu a putut fi trecută prin comsiile de specialitate ale mini-legislativului local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here