Poliţia a deschis un dosar penal în urma unui nou scandal iscat la Primăria Albeni

1
383

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, în urma scandaului de seara trecută de la Primăria Albeni. Zeci de persoane s-au aflat aseară în sala de şedinţe a Consiliului Local. Unul dintre consilieri ar fi fost împins de mai mulţi participanţi.

În urma incidentului a fost spart geamul de la uşa de acces în sala de şedinţe. Cearta a izbucnit din cauza neîneţelegerilor cauzate de ordinea de zi a şedinţei. Polițiști specializați în investigații criminale s-au sesizat în urma unui incident, care a avut loc pe raza comunei Albeni și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și distrugere.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care au avut loc faptele, sub coordonarea unui procuror din cadrul Pachetului de pe lângă Judecătoria Târgu Cărbunești, potrivit IPJ Gorj.

La Albeni scandalurile nu se mai încheie între localnici, primar şi consilierii locali. Poliţia a ajuns de două ori la primărie în ultimele luni. Şi Corpul de Control al prefectului de Gorj a făcut verificări la Albeni, însă scandalurile nu s-au oprit.