PNL demarează o campanie de informare privind pilonul II de pensii: “Opriţi furtul lor. Sunt banii tăi de pensie”

0
591

PNL lansează în perioada următoare o campanie de informare pentru cetăţenii care contribuie la pilonul II de pensii pentru a-i avertiza că guvernarea PSD-ALDE pregătește adoptarea unui act normativ prin care să se mute banii de la pilonul II de pensii la sistemul public de pensii. Deputatul PNL Gorj, Dan Vâlceanu susține că , în acest mod, statul ar urma să pună mâna pe aproximativ 9 miliarde de euro din pilonul II de pensii şi să-i transfere la sistemul public de pensii.

Vox 1 Dan Vâlceanu

Deputatul liberal a explicat cum funcționează pilonul I și pilonul II de pensii, pentru ca cetățenii să nu fie furți de către stat.  Președintele PNL Gorj,  Dan Vîlceanu a explicat că pilonul I şi pilonul II de pensii sunt complementare.

Vox 2 Dan Vâlceanu

Campania PNL  privind pilonul II de pensii: “Opriţi furtul lor. Sunt banii tăi de pensie” se va desfăşura până la sfârşitul lunii iunie şi va consta în conferinţe de presă şi distribuirea a două milioane de pliante. 3.000 de voluntari vor discuta cu cetăţenii pentru a-i informa în legătură cu situaţia pilonului II de pensii.

Liberalii anunță că se vor strânge și semnături din partea celor care susţin această iniţiativă, iar, în final, se va depune o iniţiativă legislativă.