Pietonii, puși dificultate de o zebră trasată  în zig-zag pe strada Victoriei din Târgu-Jiu

0
1489

Amenajarea unui nou sens giratoriu pe strada Victoriei din municipiul Târgu-Jiu i-a băgat în ceață pe pietoni care nu știu pe unde să mai traverseze, după ce o trecere de pietoni din apropierea Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj a fost trasată în zig-zag. Sensul giratoriu a cărui construcție a început aseară, impune și mutarea unor treceri de pietoni pe străzile adiacente. Una dintre ele i-a pus în dificultate pe localnici, care nu au mai văzut până acum treceri de pietoni în zig-zag.

Vox pietoni

Poliția precizează, însă  că marcajul rutier nu este unul permanent și că trecerea de pietoni “cu cântec” a fost făcută cu refugiu, pentru ca pietonii să se poată asigura, atâta timp cât semafoarele nu funcționează pe parcursul construirii giratoriului. Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Gorj.

Vox Miruna Prejbeanu

Costurile  investiției de la noul sens giratoriu  de pe strada Victoriei sunt  estimate  la circa 200.000 de lei. Municipalitatea a anunțat că va mai amenaja încă un sens giratoriu  tot pe strada Victoriei, în zona Edilitara. Ambele proiecte au fost avizate în primăvară de comisia de circulație din cadrul Primăriei Târgu Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here