Peste 100 de locuri de muncă, disponibile la Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

0
712

Peste o sută de locuri de muncă vor fi puse la dispoziţia absolvenţilor la Bursa ce va fi organizată pe 19 octombrie la Târgu-Jiu. Acțiunea are loc începând cu ora 10.00, la parterul clădirii din Campusul Studenţesc „Debarcader“ al Universităţii „Constantin Brâncuşi“. Până la această dată au confirmat participarea la această bursă 30 de angajatori care oferă un număr total de 106 locuri de muncă, pentru diverse meserii. Este vorba despre  confecţioner cablaje, lucrător gestionar, tâmplar, lucrător comercial, lăcătuş mecanic, agent de securitate, muncitor necalificat, inginer producţie, tehnician proiectant sau administrator reţea calculatoare. Romeo Chiriac, șeful AJOFM Gorj speră ca până pe 19 octombrie când va fi organizată bursa, să își anunțe prezența și alți angajatori.

Vox 1 Romeo Chiriac

Totodată, reprezentanții AJOFM Gorj fac un apel și către absolvenți să se prezinte în număr cât mai mare la bursă pentru a-și putea găsi un loc de muncă, conform cu pregătirea profesională.

Vox 2 Romeo Chiriac

Pentru identificarea unui număr cât mai mare de locuri de muncă, care să acopere o gamă cât mai diversă de meserii din diferite domenii de activitate, salariaţii AJOFM Gorj desfăşoară acţiuni de contactare a agenţilor economici şi de invitare a acestora să participe la acest târg de locuri de muncă.