Partidul Neamul Românesc, lansat la Târgu Jiu, în prezenţa liderului naţional, Ninel Peia

1
2748

Filiala Gorj a Partidului Neamul Românesc a fost lansată ieri la Târgu Jiu. La întâlnirea cu membrii partidului din Gorj a participat staff-ul acestei noi formaţiuni politice de pe scena politică românească în frunte cu preşedintele Ninel Peia, fost deputat PSD în mandatul 2012-2016. Acesta i-a menţionat pe  membrii fondatori ai partidului, printre care generalii Constantin Onişor, Nicolae Rotaru şi Mircia Chelaru.

Vox 1 Ninel Peia

Ninel Peia a combătut la Târgu Jiu ideea că PNR este partidul generalilor, afirmând că formaţiunea politică pe care o conduce este un partid al conştiinţelor naţionale.

Vox 2 Ninel Peia

Conform conducerii centrale, Partidul Neamul Românesc, înfiinţat de doar 10 luni, numără 10 000 de membri în 100 de oraganizaţii în ţară şi 13 organizaţii în diaspora, dintre care una în Statele Unite ale Americii. Ninel Peia a spus la Târgu  Jiu că organizaţia de femei este în construcţie la nivel naţional şi urmează a fi constitută şi organizaţia de tineret.

Pentru alegerile prezidenţiale, Partidul Neamul Românesc va anunţa un tandem preşedinte-prim ministru, a mai precizat la Târgu Jiu preşedintele Ninel Peia. Acest tandem va fi anunţat în circa două săptămâni.

Vox 3 Ninel Peia 

La conferinţa de lansare a Partidului Neamul Românesc au participat circa 100 de membri, printre aceştia regăsindu-se şi fostul comandant al IPJ Gorj, Constantin Codiţă, dar şi personal militar în rezervă.

Filiala Gorj a PNR  este condusă de  conf. univ. dr. ing. Ion Neamţu,  şi, conform declaraţiilor acestuia, se află între primele 5 organizaţii din ţară ca număr de membri, cu 4 organizaţii locale înfiinţate, în lucru organizaţiile din Novaci, Motru şi Baia de Fier.

Organizaţia municipală PNR Târgu Jiu este condusă de prof. univ. dr. Dan Gheorghe Mălăescu.

La nivelul judeţului Gorj, va fi constituită în curând şi Organizaţia de Femei a Partidului Neamul Românesc, a precizat Ion Neamţu.

Vox 1 Ion Neamţu

Trei nume sunt în atenţia Partidului Neamul Românesc pentru candidatura la Primăria Târgu Jiu în anul 2020, cu vârste sub 55 de ani şi cu experienţă managerială, a declarat liderul organizaţiei judeţene, Ion Neamţu.

Vox 2 Ion Neamţu

Preşedintele Partidului Neamul Românesc, Ninel Peia a fost însoţit la Târgu Jiu de generalul de brigadă (r), Constantin Onişor, secretar general al partidului şi colonelul(r) Francisc Tobă, secretar executiv al PNR.