Parcarea de la Rodna va fi administrată şi modernizată de Primăria Târgu Jiu

0
776

Una din cele mai mari parcări din municipiul Târgu Jiu va reveni în administrarea primăriei şi va fi modernizată cu fonduri de la bugetul local. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a spus că a luat decizia respectivă în urma unor discuţii cu locuitorii oraşului. Edilul a mai spus că în perioada următoare vor fi repartizate locurile din parcarea de reşedinţă din zona Super 2000. Astfel, toate locurile de parcare din zona Pieţei Centrale vor fi cu plată.

Vox 1 Marcel Romanescu

 

Primarul din Târgu Jiu a mai declarat că în parcarea de la Rodna sunt 250 de locuri de parcare care vor fi administrate în mod corespunzător. Romanescu a precizat că, dacă va fi nevoie de mai multe locuri de parcare, vor fi amenajate parcări supraetajate. În momentul de faţă există un proiect care prevede construirea unei parcări cu trei etaje în zona Super 2000. Se aşteaptă acordarea de finanţare pentru proiectul respectiv. O parcare supraterană va putea fi construită şi în zona Rodna, dacă necesarul de locuri de parcare va fi în continuare ridicat.

Vox 2 Marcel Romanescu

Potrivit lui Marcel Romanescu pentru terasele din zona Rodna există autorizaţii provizorii. Nu se ia în calcul, deocamdată, eliminarea spaţiilor respective. Dacă va fi construită parcarea din faţa Super 2000, atunci nu vor fi aduse modificări de structură parcării de lângă Piaţa Centrală.

Vox 3 Marcel Romanescu