O familie din Negomir are nevoie de ajutor

0
959

Sprijin pentru o familie din Negomir. Oamenii cu suflet mare s-au implicat pentru a sprijini un tată care are grijă de cei doi copii ai săi de 10 și 12 ani. Aceștia au rămas doar cu tatăl după ce mama lor a plecat la muncă în străinătate și nu a mai dat nici un semn. Cei trei locuiesc într-o casă veche de 200 de ani care nu a fost reabilitată. Un tânăr care ajută familia Cruceru de ceva vreme a fost cel care a făcut public cazul. A deschis un cont bancar și a cerut ajutorul  pe Facebook. După mobilizarea de pe rețelele de socializare, oamenii au contribuit cu ce au putut. Au început să le reabiliteze casa, le-au cumpărat mobilier, iar echipa Acces Tv le-a cumpărat o mașină de spălat de care aveau neapărată nevoie.

Emanoil Ciobanu își crește singur cei doi copii minori după ce mama lor a plecat la muncă în străinătate și nu s-a mai întors. Singura sursă de venit este alocația copiilor. Bărbatul mai merbgea și la  muncă cu ziua și își întreținea copiii cui banii obținuți de acolo. După ce a suferit o operație la mână, degetele i-au rămas paralizate. Pentru a le putea mișca ar mai avea nevoie de încă o intervenție chirurgicală însă nu are banii necesari.  Casa în care locuiesc este veche de aproape 200 de ani și nu a fost reabilitată niciodată.

Chiar dacă nu au condițiile de trai necesare, copii învață foarte bine și au doar medii de 10. După ce un rovinărean cu suflet mare, care ajuta familia de multă vreme a cerut sprijinul oamenilor pe o rețea de socializare,  tot mai mulți au început să se implice. Unii au donat pachete cu alimente, iar alții îi ajută cu reabilitarea casei în care locuiesc.

 

Cu sprijinul Acces Tv le-a fost cumpărată și o mașină de spălat de care aveau atât de multă nevoie. De asemenea ar mai fi nevoie de bani pentru a realiza instalația electrică și pe cea de apă.

Cei care vor să dea o mână de ajutor pot dona în contul RO89 RZBR 0000 0600 1989 4461, deschis pe numele Emanoil Ciobanu sau pot lua legătura pe Facebook cu Paul Dumitraș, cel care a inițiat această acțiune.