Nume noi pentru funcțiile de vicepreședinți ai PSD Gorj. “Numai oamenii care au dovedit că sunt aproape de echipă vor rămâne pe funcții”, susține deputatul Mihai Weber

1
366

Deputatul Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj,  estimează că alegerile în organizaţia Gorj vor avea loc, cel mai probabil luna viitoare, astfel încât în primăvară social-democrații gorjeni să aibă o conducere nouă pentru a putea intra în linie dreaptă cu pregătirile pentru alegerile europarlamentare.

Sunt cel puţin 16 organizaţii judeţene unde vor fi organizate alegeri, susține Weber care afirmă că, cel puțin în ceea ce privește organizația de la Gorj, s-au purtat discuții la nivel central pentru ca alegerile să aibă loc luna viitoare.

Vox 1 Mihai Weber

Candidaturile pentru cei care aspiră la funcțiile de conducere din PSD Gorj, vor fi însă depuse doar cu maximum trei zile înainte de alegeri, susține parlamentarul social-democrat. Este vorba doar despre posturile de președinte și președinte executiv, dar și de cele 17 funcții de vicepreședinte.

Vox 2 Mihai Weber

“Vor fi şi nume noi în conducerea organizației de la Gorj, cel puțin în ceea ce privește posturile de vicepreședinți”, spune Weber, fără a indica, însă persoane care ar putea ocupa funcțiile respective. “Numai oamenii care au dovedit că sunt aproape de echipă și care au o anumită experiență vor rămâne pe funcții”, afirmă deputatul PSD Gorj.

Vox 3 Mihai Weber