Nume grele din PSD, așteptate la Conferința Județeană de Alegeri a social-democraților gorjeni

1
395

Nume grele din PSD sunt așteptate să participe la Conferința Județeană de Alegeri a social-democraților gorjeni din data de 3 martie. Potrivit lui Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu, până la sfârșitul acestei săptămâni vor fi nominalizate și persoanele care urmează să participe la eveniment. În total, 500 de membri de partid sunt așteptați să ajungă la Conferința Județeană de Alegeri de luna viitoare, fiecare organizație din teritoriu, urmând să își desemneze în această perioadă participanții.

Vox 1 Aurel Popescu

Liviu Dragnea, președintele PSD, vicepreședintele regional, Lia Olguța Vasilescu sau Codrin Ștefănescu, secretarul general al partidului sunt doar câteva dintre numele vehiculate să participe la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj, în urma căreia va fi aleasă noua conducere a organizației județene, după cum a anunțat Aurel Popescu, președintele PSD Târgu-Jiu.

Vox 2 Aurel Popescu

Potrivit lui Aurel Popescu, liderul organizației municipale, termenul limită de depunere a candidaturilor pentru alegerile interne este data de 2 martie.

Până acum, cel puțin în ceea ce privește funcțiile de președinte și președinte executiv, singurii care și-au anunțat candidatura sunt deputatul Mihai Weber și Cosmin Popescu, șeful Consiliului Județean Gorj.

Vox 3 Aurel Popescu

Senatorul Florin Cârciumaru, cel care conduce PSD Gorj din anul 2004, a anunțat că nu va mai candida pentru un nou mandat, ci va opta pentru un post de vicepreședinte.