Nu toţii primarii social-democraţi sunt de acord cu mitingul organizat la Bucureşti

0
497

Primarii PSD din Gorj au părerile împărţite când vine vorba de mitingul de sâmbătă din Piaţa Victoriei de la Bucureşti, unde sunt aşteptate 100.000 de persoane. Primarul din Bengeşti-Ciocadia, Victor Geogia, nu a înţeles prea bine care este scopul organizării protestului. Geogia aşteaptă lămuriri de la organizaţia judeţeană pentru a vedea cum se va face transportul către Capitală. Primarul spune că mai mult de zece persoane nu poate să trimită la Bucureşti.

Vox 1 Victor Geogia

Deși ar fi fost primită o recomandare de la Bucuresti pentru ca participanții la miting să poarte tinute albe, edilul din Bengeşti-Ciocadia susține că singura explicație în ceea ce privește această cerință ar fi legată de faptul că este cald. Pe de altă parte, Geogia consideră că nu se impunea organizarea acestui miting, având în vedere că sunt alte priorităţi şi mai ales că PSD se află la putere.

Vox 2 Victor Geogia

În schimb, edilul din Turburea, Ion Bârcă va încerca să aducă mulţi oameni din comună la manifestația de sâmbătă din Capitală. Bârcă spune că este de acord cu organizarea mitingului şi este sigur că se va reuşi strângerea a 2.000 de participanţi pentru protestul de pe 9 iunie.

Vox Ion Bârcă