Nu plătesc amenzile, dar nici nu muncesc

0
325

Nu își plătesc amenzile dar nici nu vor să muncească în folosul comunității. Este vorba despre sute de târgujieni pentru care au fost obținute hotărâri judecătorești de transformare a amenzilor în ore de muncă în folosul comunității. Majoritatea nu sunt de găsit de către autorități fiind plecați în străinătate. Numărul orelor de muncă depinde de cuantumul amenzilor. Cei care muncesc în folosul comunităţii sunt planificaţi de reprezentanţii autorităţilor locale fie în domeniul salubrităţii, fie la vopsitorie.

 

Aproximativ 300 de persoane care nu și-au plătit amenzile au posibilitatea de a presta muncă în folosul comunității pentru a scăpa de acestea. Cei mai mulți dintre târgujienii care au fost sancționați pentru că au încălcat legea au solicitat să presteze ore de muncă pentru comunitate, însă, sunt și persoane care ajung în instanță pentru că nu au bani să-și achite sancțiunile și nici bunuri pe numele lor pe care să poată fi pus sechestru.

Majoritatea nu sunt de găsit de către autorități fiind plecați în străinătate. Numărul orelor de muncă depinde de cuantumul amenzilor. Cei care muncesc în folosul comunităţii sunt planificaţi de reprezentanţii autorităţilor locale fie în domeniul salubrităţii, fie la vopsitorie.

Numărul orelor de muncă în folosul comunității pe care  trebuie să le efectueze fiecare datornic sunt stabilite de către instanțele de judecată.