Noi străzi cu sens unic în Târgu Jiu

0
825

Autoritățile locale din Târgu Jiu vor să introducă noi reguli de circulație pe străzile aglomerate din oraș. Astfel, reprezentanții municipalității vor ca străzile respective să devină cu sens unic. Este vorba despre Strada Bradului, 30 Decembrie, Siretului, dar și zona Pieței 9 Mai. De asemenea, municipalitatea are în plan, ca până pe data de 20 mai, înainte de Zilele Orașului, sensul giratoriu din zona Sălii Sporturilor să fie gata.

Mai multe străzi din municipiul Târgu Jiu vor deveni cu sens unic până la finele acestui an. Autoritățile locale vor să ia această măsură pentru a decongestiona traficul rutier. Printre străzile unde vor fi efectuate modificări se află și strada Bradului din municipiu, care potrivit lui Ionuț Jilăveanu, șeful Serviciului de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Târgu Jiu, a devenit foarte aglomerată după mutarea ăn zonă a sediului Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Gorj.

 

Trei noi intersecții cu sens giratoriu vor apărea anul acesta pe străzile din Târgu Jiu. Primul va fi realizat pe Bulevardul Constantin Brâncuși, în apropiere de Sala Sporturilor. Autoritățile locale vor să finalizeze lucrările până la începerea Zilelor Orașului. O altă intersecție cu sens giratoriu va fi realizată în zona autogării din municipiu.