Noi detalii în scandalul de la Direcţia de Patrimoniu. Femeia de serviciu care i-a făcut pedichiura lui Marian Rotaru la birou spune că șeful său a pus-o să mintă

1
1056

Scandalul de la Direcţia Publică de Patrimoniu, unde femeia de serviciu a fost pusă să îi facă pedichiura directorului Marian Rotaru continuă. Într-un interviu, angajata spune că, deși nu a fost obligată să presteze serviciile respective, nu a avut de ales și a făcut acest lucru pentru a nu se pune rău cu șeful său.

Femeia a dezvăluit că s-a temut ca un potențial refuz să îi creeze probleme la locul de muncă, așa cum s-a întâmplat în cazul soţului său, acesta fiind unul dintre salariaţii care a fost pus de Rotaru să îi cosească în curtea casei.

Vox 1 Femeie de serviciu

Mai mult, femeia de serviciu care i-a făcut pedichiura  șefului de la Direcția de Patrimoniu, chiar în biroul acestuia mărturisește că, după ce cazul a ajuns în presă,  a fost sunată de Marian Rotaru care i-a spus să mintă în legătură cu cele întâmplate.

Vox 2 Femeie de serviciu

Viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Adrian Tudor, comentează în termeni ironici ce s-a petrecut la Direcţia Publică de Patrimoniu. Astfel, oraşul s-a ales cu un nou obiectiv turistic, respectiv „pedichiura lui Rotaru”, spune ironic Adrian Tudor.

Vox 2 Adrian Tudor  

De cealaltă parte, surse din anturajul primarului Marcel Romanescu susțin că scandalul de la Direcția de Patromoniu ar avea legătură cu parcarea de la Rodna pe care consilierii PSD vor să o lase în continuare în administrare privată. Aceleași surse susțin că fotografia în care Marian Rotaru apare în timp ce femeia de serviciu îi face pedichiura, a apărut abia după doi ani tocmai pentru a nu mai putea fi luată nicio măsură împotriva șefului de la Patrimoniu.