Noi atacuri Romanescu-Tudor

0
403

Marcel Romanescu și Adrian Tudor continuă seria disputelor și acuzațiilor pe care și le lansează reciproc de aproape doi ani de zile. Ambii își dispută postul de primar de la Primăria Târgu-Jiu la alegerile locale de anul viitor. În timp ce Romanescu susține că Tudor nu va ajunge niciodată să fie desemnat candidatul PSD, vicele din municipiu îi reproșează edilului că face declarații politice în conferințele de presă susținute la primărie.

“Adrian Tudor a ajuns viceprimar întâmplător”, susține Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu, afirmând că aceasta este ultima funcție pe care o va ocupa actualul vice din municipiu. Romanescu afirmă că el ar fi avantajat la alegerile locale de anul viitor dacă Adrian Tudor va fi desemnat printr-o minune candidat al PSD la Primăria Târgu-Jiu.

Vox 1 Marcel Romanescu

La rândul său, Adrian Tudor îi reproșează edilului că face declarații politice în sediul Primăriei Târgu-Jiu, în loc să se preocupe de latura administrativă  și să găsescă soluții la problemele cetățenilor.

Vox 1 Adrian Tudor

Mai mult, Adrian Tudor se arată deranjat de faptul că edilul a început să-i atace inclusiv familia și pune totul pe seama faptului că i-au eșuat tacticile de a trece la PSD, după tratativele pe care le-a avut în trecut cu fostul lider al partidului, Liviu Dragnea.

Vox 2 Adrian Tudor

Romanescu nu se teme nici de o eventuală candidatură a lui Aurel Popescu la Primăria Târgu-Jiu. Susține că acesta nu a depășit nici acum momentul din 2017, când a pierdut alegerile parțiale.

Vox 2 Marcel Romanescu

Între timp, social-democrații gorjeni se pregătesc de un nou sondaj de opinie care va fi realizat pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu-Jiu. În studiul sociologic ar urma să intre, de această dată doar trei persoane, respectiv prefectul de Gorj, Ciprian Florescu și cei doi viceprimari de la municipiu, Aurel Popescu și Adrian Tudor.