Ninel Muja, propus pentru excluderea din ALDE Gorj

0
736

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Ninel Muja a fost propus aseară pentru excluderea din ALDE Gorj. Cel care a făcut această propunere în cadrul Biroului Permanent este primarul din Rovinari, Robert Filip, solicitarea acestuia urmând a fi discutată în Delegația Permanentă din data de 7 mai. Deși a fost acuzat de unii colegi de partid că din momentul în care a preluat conducerea ALDE Gorj, Ion Iordache încearcă să îi elimine din formațiunea politică pe cei care îi sunt incomozi, acesta susține că nu a avut niciun cuvânt de spus în ceea ce privește excluderea din partid a vicepreședintelui Ninel Muja.

Vox 1 Ion Iordache

Ion Iordache susține că motivele care au stat la baza propunerii de excludere din partid a lui Ninel Muja sunt legate de faptul că acesta nu a avut aprope deloc activitate politică, nefiind alături de echipă și nu a participat nici măcar la ședintele de partid.

În cazul în care va fi exclus, Muja va pierde postul de consilier județean și implicit pe cel de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj, post care ar putea reveni PSD. Cu toate acestea, conducerea ALDE Gorj nu pare intersată, cel puțin la suprafață de acest aspect, Ion Iordache precizând că nu s-au purtat discuții cu reprezentanții PSD,  pentru a se stabili dacă postul de vicepreședinte al Consiliului Județean Gorj pe care îl va pierde Ninel Muja va reveni tot celor de la ALDE.

Vox 3 Ion Iordache

În ultimele luni a mai fost făcută propunerea de excludere din ALDE și a consilierului local Eduard Lădaru, care nu a fost, însă dusă la bun sfârșit. Acesta a anunțat chiar că intenționează să candideze la șefia ALDE Gorj, iar acest lucru l-ar fi deranjat pe actualul președinte interimar, Ion Iordache. Liderul aldiștilor neagă, însă acest lucru și pune totul pe seama unei glume făcute de Lădaru.

Vox 2 Ion Iordache

La fel ca și Ninel Muja, Eduard Lădaru va fi și el din nou propus pentru excluderea din ALDE Gorj la următoarea ședință, propunerile respective fiind făcute fără o consultare în prealabil cu conducerea centrală a partidului.