Nemulțumit de lipsa de reacție a liderilor de la centru, Rudi Bugă ameninţă cu plecarea din PRU Gorj

1
342

Liderul PRU Gorj, Rudi Bugă, este hotărât să plece din partid în cazul în care liderii centrali ai organizaţiei nu spun ce planuri au la nivel politic. Bugă a precizat că nu ştie ce să le mai spună membrilor din filială, dar şi aleşilor locali, în legătură cu viitorul partidului. Asta în condițiile în care urmează mai multe rânduri de alegeri, începând cu 2019.

Potrivit liderului PRU Gorj, la nivelul judeţului există 31 de consilieri locali aleşi pe listele PRU, primari, precum şi viceprimari.

Rudi Bugă afirmă că va aştepta până în luna decembrie să vadă dacă va primi vreun semnal din partea şefilor săi de la Bucureşti, după care va lua o decizie. La fel vor proceda și colegii săi de partid, susține liderul PRU Gorj care tot au sperat până acum că lucrurile vor începe din nou să se miște de la nivel central.

Vox 1 Rudi Bugă

Rudi Bugă susține că atât el cât și colegii săi din PRU Gorj au primit mai multe oferte din partea altor formațiuni politice, însă nu au vrut să renunțe la proiectul politic pe care l-au pornit în urmă cu câțiva ani.

Vox 2 Rudi Bugă

Singurul care a decis recent să plece din PRU este Robert Bugă, fiul liderului organizației județene. Fost candidat la Primăria Târgu-Jiu, Robert Bugă a rămas o perioadă independent, după care a fost convins să se înscrie în ALDE Gorj. Deși susține că nu l-a încurajat pe fiul său să facă pasul către ALDE, Rudi Bugă mărturisește că el însuși ar putea trece în tabăra aldiștilor.

Vox 3 Rudi Bugă

Pe plan local, s-a vorbit inclusiv de o apropiere între Rudi Bugă şi platforma ADN – Alternativa pentru Demnitatea Naţională, condusă de europarlamentarul Cătălin Ivan.