Mii de turişti au patricipat în week-end la Campionatul Naţional de Viteză în Coastă, cel mai mare eveniment automobilistic al anului

0
313

Cel mai mare eveniment automobilistic al anului a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute pe Transalpina. 74 de piloţi înscrişi în concurs, mii de cai putere, adrenalină şi mii de spectatori, au fost ingredientele uneia din cele mai reuşite etape ale Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018 „Cupa Gorjului – Acasă la Brâncuşi“. Transalpina a găzduit cea de-a şasea etapă a competiţiei şi a fost extrem de spectaculoasă, având în vedere că vremea a ținut cu organizatorii.

Competiţia a fost una care a atras publicul din întreaga ţară, dar şi din străinătate. Secţia de Drumuri Naţionale Târgu Jiu a făcut demersurile necesare astfel încât şoseaua dintre Novaci şi Rânca să se prezinte în condiţii foarte bune, iar asfaltul să nu le creeze probleme piloţilor de bolizi. Ion Tudor, șeful SDN Târgu-Jiu.

Vox 3 Ion Tudor

Evenimentul s-a desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv și Ministerului Tineretului și Sportului şi a fost organizat de Asociația Club Sportiv AUTOCOREX, din Târgu Jiu.