Mihai Weber anunţă că se cunoaşte deja cine va conduce PSD Gorj de anul viitor

0
750

Parlamentarul Mihai Weber a declarat astăzi că se cunoaşte deja cine va conduce PSD Gorj, după Conferinţa Judeţeană de Alegeri de anul viitor. Preşedintele executiv al PSD Gorj s-a ferit însă din nou să spună că îşi doreşte să acceadă pe cea mai înaltă funcţie din partid. Acesta a precizat însă că în noua formulă de conducere a partidului se va regăsi şi Cosmin Popescu, în prezent vicepreşedinte al PSD Gorj. Deşi a declarat că deja se ştie cum vor fi împărţite funcţiile în PSD, Mihai Weber a spus doar că organizaţia judeţeană va funcţiona de anul viitor, fie în formula Cosmin Popescu, preşedinte şi Mihai Weber, preşedinte executiv, fie invers.

Vox Mihai Weber

În condiţiile în care ecuaţia problemei se cunoaŞte déjà, Mihai Weber susţine că nu mai poate fi vorba despre o competiţie între el Şi Cosmin Popescu pentru preŞedinţia PSD Gorj.

Vox Mihai Weber

În ciuda acestui lucru, Mihai Weber, preŞedintele executiv al PSD Gorj susţine că este loc Şi pentru alţi competitori, în cazul în care vor exista Şi alţi social-democraţi care vor candida la alegerile care vor avea loc anul viitor în partid.

Vox Mihai Weber

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here