Mihai Prunariu și Adrian Tudor, hotărâți să intre în competiţia pentru desemnarea candidatului la Primăria Târgu Jiu

0
815

Şeful Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu, Mihai Prunariu, susţine că este decis să intre în competiţia internă a PSD pentru desemnarea candidatului la postul de primar al oraşului Târgu Jiu. Prunariu spune că nu este vorba de o luptă, ci de o competiţie la care vor putea participa cât mai mulţi social-democraţi. Cel mai bun candidat va fi stabilit cu ajutorul sondajelor de opinie, mai spune Prunariu.

Vox 1 Mihai Prunariu

Vicele PSD, Mihai Prunariu, a mai declarat că în anul 2012 a candidat din partea PP DD pentru şefia Consiliului Judeţean Gorj şi a obţinut cu 4.000 de voturi mai mult decât partidul. Prunariu a menţionat că dacă nu va ieşi pe primul loc îi va face campanie câştigătorului sondajului.

Vox 2 Mihai Prunariu

La rândul său, Adrian Tudor, viceprimarul municipiului Târgu Jiu este de părere că sondajul ce va fi realizat în toamnă nu va fi singurul, având în vedere că mai este mult până la alegerile locale. Prima testare a opiniei publice va avea în vedere gradul de favorabilitate, notorietatea şi identificarea problemelor pe care le au târgujienii. În urma sondajului va fi elaborată şi o strategie.

Vox 1 Adrian Tudor