Măsura privind trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat, aplicată dintr-o ambiție a lui Dragnea, susține deputatul PRO România, Alin Văcaru

0
516

Deputatul PRO România, Alin Văcaru este de părere că Ordonanţa de Guvern privind trecerea contribuţiilor de la angajator la angajat va fi pusă în aplicare dintr-o ambiție a președintelui PSD, Liviu Dragnea care vrea să demonstreze că ce spune el este literă de lege. În ciuda faptului că nu sunt de acord cu măsurile fiscale ale Guvernului Tudose, reprezentanții PRO România susțin că nu vor vota moțiunea de cenzură pe care PNL intenționează să o inițieze, după ce Executivul a decis reducerea impozitului pe profit de la 16 la 10%.

Parlamentarul  PRO România mai spune că aceste măsuri care se vor aplica de la 1 ianuarie  2018, nu au fost  înțelese de toată lumea. În opinia lui Alin Văcaru, afectați de diminuarea salariilor vor fi și angajații care lucrează la stat nu doar cei din sectorul privat.

Pro România va încerca să convingă Guvernul Tudose să renunțe la aplicarea acestor măsuri, mai spune deputatul Alin Văcaru, care a specificat, însă că reprezentanții acestei formațiuni politice nu vor vota moțiunea de cenzură a PNL.