Marin Condescu: Până în 2035, CSM Târgu Jiu nu va putea funcţiona din punct de vedere fotbalistic, din cauza lipsei de logistică

0
272

Creditorul Clubului de fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu,  nu acordă şanse prea mari de existenţă din punct de vedere al disciplinei fotbal Clubului Sportiv Municipal, înfiinţat de primărie şi condus de Robert Bălăeţ. În opinia fostului preşedinte al Clubului Sportiv Pandurii Lignitul Târgu Jiu, CSM ar trebui să funcţioneze cu alte discipline, decât fotbal, însă ar fi necesar să existe o colaborare între cluburile din municipiu.

Potrivit fostului sindicalist din minerit şi energie, până în anul 2035 Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu nu va avea din punct de vedere fotbalistic logistica necesară, întrucât baza sportivă s-ar afla la dispoziţia pandurilor.

Condescu îi critică pe aleşii locali şi pe edilul din Târgu Jiu care ar dori falimentul Clubului. Ex-sindicalistul spune că întreaga bază sportivă, inclusiv Stadionul Municipal este până în 2035 la dispoziţia clubului în numele căruia vorbeşte. Marin Condescu aduce ca argument un contract de comodat încheiat cu autoritatea locală.

Vox 3 Marin Condescu