Marian Rotaru va intra pentru a patra oară în comisia de disciplină, după ce a fost fotografiat în timp ce își făcea pedichiura la birou

0
447

Marian Rotaru, șeful Direcției de Patrimoniu va intra pentru a patra oară în Comisia de disciplină. Primarul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a anunţat astăzi că i-a cerut deja o notă explicativă directorului de la Patrimoniu, în urma apariției acestuia într-o fotografie în timp ce primește servicii de pedichiură în biroul instituţiei. Cea care a prestat serviciile respective a fost femeia de serviciu din cadrul Direcţiei. Marcel Romanescu a precizat că va dura câteva zile până să primească răspuns de la Marian Rotaru. Acesta din urmă este plecat la cursuri de perfecţionare în Bucureşti. Directorul Direcţiei de Patrimoniu va trebui să prezinte luni explicaţii în scris în legătură cu serviciile de pedichiură pe care i le-a solicitat subalternei sale.

Romanescu susține  că Marian Rotaru i-a transmis verbal că a suferit o leziune la fotbal şi a avut nevoie ca cineva să îi lege o faşă la piciorul luxat. Pe de altă parte femeia de serviciu a recunoscut să a prestat servicii de pedichiură pentru director.

Vox 1 Marcel Romanescu

Situaţia lui Marian Rotaru va fi analizată într-o Comisie de Disciplină, însă dacă fotografia este veche de acum doi ani, nu se pot lua măsuri împotiva șefului de la Patrimoniu. Potrivit legii, sesizările trebuie făcute în maximum un an şi jumătate de la producerea faptei. Aşadar, Marian Rotaru are toate șansele să scape și de data aceasta fără vreo sancțiune.

Vox 2 Marcel Romanescu

Cu toate acestea, Marcel Romanescu susţine că nu îi va mai tolera niciun act de indisciplină directorului Direcţiei de Patrimoniu. Acesta ar urma să se afle pentru a patra oară în faţa Comisiei de Disciplină din instituţie. Până acum, directorul de la Patrimoniu a scăpat de fiecare dată cu sancţiuni uşoare.

Vox 3 Marcel Romanescu