Marian Rotaru, implicat într-un nou scandal. Șeful de la Patrimoniu, surprins în timp ce își făcea pedichiura la birou

0
557

Marian Rotaru, șeful Direcției Publice de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu, implicat într-un nou scandal. O fotografie în care directorul își face pedichiura în biroul său a fost publicată astăzi de un săptămânal local.

În poză apare și una dintre femeile de serviciu ale instituției în timp ce îi taie și îi curăță acestuia  unghiile. Desculț, cu un picior într-un lighean și cu unul în poala femeii, Rotaru pare că se relaxează mai ceva ca la salon.

Întrebat despre această situație, Marcel Romanescu, primarul din Târgu-Jiu susține că îi va cere lui Rotaru o notă explicativă, deși susține că fotografia în care directorul de la Patrimoniu apare în timp ce își face pedichiura la birou este făcută în urmă cu doi ani, imediat ce acesta a ajuns director la direcția amintită.

Vox 2 Marcel Romanescu

Nu este pentru prima dată când Marian Rotaru își umilește subalternii și îi folosește în scop personal. Chiar edilul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu susține că subalternii lui Rotaru s-au plâns în repetate rânduri de atitudinea acestuia. Romanescu amintește și de faptul că Marian Rotaru a fost singurul director din Primăria Târgu-Jiu care a primit un calificativ slab la ultima evaluare. Cu toate acestea, Rotaru conduce în continuare Direcția de Patrimoniu din cadrul Primăriei Târgu-Jiu.

Vox 3 Marcel Romanescu

Este de amintit faptul că în vara anului trecut, Marian Rotaru a intrat în comisia de disciplină, după ce și-a obligat subalternii să îi cosească iarba în gospodăria pe care o are în localitatea Lelești. S-a ales atunci doar cu o mustrare scrisă. Nu a fost, însă singurul scandal în care a fost implicat șeful de la Direcția de Patrimoniu, tot în 2017 două salariate al direcției conduse de Rotaru au fost luate cu ambulanța de la locul de muncă, în urma unor dispute aprinse cu acesta.