Marcel Romanescu trebuie să fie mai insistent pe lângă ministere, pentru aprobarea finanţării necesare la Stadionul Municipal din Târgu Jiu, este de părere senatorul de Gorj, Florin Cârciumaru

0
659

Senatorul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că proiectul de Hotărâre de Guvern privind aprobarea finanţării lucrărilor la Sadionul Municipal din Târgu Jiu, este la avizat la Ministerul Finanţelor. Documentul a primit avize de la toate ministerele, însă de trei ori a fost respins de Ministerul Finanţelor. Cârciumaru apreciază că în maximum două săptămâni proiectul de Hotărâre va fi aprobat într-o şedinţă de Guvern.

Vox 2 Florin Cârciumaru

Potrivit lui Florin Cârciumaru, parlamentarii au făcut suficiente demersuri până acum pentru aprobarea finanțării la noul stadion, însă este necesar ca şi funcţionarii Primăriei Târgu Jiu să facă lobby în ministere. Fostul primar din Târgu Jiu a spus că şefii de la Investiţii trebuie să fie săptămânal în Bucureşti și să insiste pe lângă ministerele de resort, pentru a rezolva problema.

Vox 3 Florin Cârciumaru

Mai este nevoie de 5 milioane de euro pentru finalizarea investiției la Stadionul Municipal din Târgu Jiu. Lucrările ar urma să dureze două luni de zile.