Marcel Romanescu susține că fotografia făcută alături de social-democraţii Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda nu are legătură cu politicul

0
396

Primarul liberal al municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, a declarat că nu este niciun fel de problemă că a fost fotografiat săptămâna trecută alături de doi social-democraţi de frunte. Este vorba de Olguţa Vasilescu, consilier al premierului Dăncilă şi Claudiu Manda, candidat PSD la alegerile europarlamentare.

Marcel Romanescu a precizat că a fost vorba de întâlnirea de 21 de ani de la absolvirea facultăţii, iar fotografia în care a apărut alături de cei doi social-democrați nu are nicio conotație politică. Edilul a precizat că se cunoaşte cu foarte multă lume şi că anumite lucruri ar trebui să fie considerate normale.

Fotografia respectivă avea un comentariu potrivit căruia Marcel Romanescu ar fi un băiat bun, dar că a greşit partidul, în opinia lui Claudiu Manda.

Vox 1 Marcel Romanescu

Edilul afirmă că nu a ascuns niciodată că se cunoaşte că oficialul din PSD,  cei doi fiind colegi de facultate. Potrivit şefului PNL Târgu Jiu, întâlnirile au loc anual şi nu au legătură cu activitatea politică a niciunuia dintre participanţi.

Vox 2 Marcel Romanescu