Marcel Romanescu nu vede o problemă în a aduce specialişti din țară pentru selectarea unui manager al Clubului Sportiv Municipal

0
612

Edilul din Târgu Jiu, Marcel Romanescu susține că nu vede niciun fel de impediment în a solicita specialişti în management sporitv din alte judeţe în comisia de selectare a viitorului director al Clubului Sportiv Municipal.

Primarul a declarat că şi în comisia pentru selectarea managerului de la Teatrul Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu Jiu au fost specialşti din afara judeţului şi nu a comentat nimeni.

Mihai Prunariu, vicepreşedintele PSD Gorj, l-a criticat pe primar când acesta a anunţat că îşi doreşte specialişti din afara judeţului în comisia pentru recrutarea şefului CSM Târgu Jiu. Edilul susţine, însă  că nu înţelege comentariile decât dacă există un interes pentru desemnarea unui anumit candidat pentru postul respectiv.

Vox 5 Marcel Romanescu

Romanescu afirmă că viitorul director va trebui să cunoască foarte bine legislaţia în domeniu şi să aibă un plan bun de management. Primarul spune că nu îşi doreşte un club care să asigure salarii mari, dar fără performanţă. Organigrama CSM va cuprinde 16 posturi, iar clubul va trebui să se îndrepte către zona de copii şi tineret, mai spune primarul din Târgu Jiu.

Vox 4 Marcel Romanescu

La concursul pentru postul de director al Clubului Sportiv Municipal candidaţii trebuie să aibă doar cinci ani vechime în specialitate. Romanescu se aşteaptă la o concurenţă mare pentru şefia clubului. Primarul susține că a trimis mai multe adrese la primării din ţară, acolo unde există cluburi sportive municipale. Edilul îşi doreşte ca din comisie să facă parte directori de cluburi din ţară şi specialişti în management sportiv.

Vox 3 Marcel Romanescu