Marcel Romanescu, atac la Iordache și Lădaru: “Împreună pot aduna 4% pentru Primăria Târgu-Jiu”

0
337

Primarul din Târgu-Jiu, Marcel Romanescu i-a ironizat astăzi pe liderul interimar al ALDE Gorj, Ion Iordache și pe consilierul local Eduard Lădaru, după ce primul dintre aceștia a anunțat chiar că ar intenționa să candideze la primăria municipiului. Romanescu nu crede, însă că Ion Iordache ar renunța la afacerile de zeci de milioane de euro pentru a candida la alegerile locale din 2020. În plus, Primăria Târgu-Jiu nu este ușor de câștigat , susține edilul din municipiu, sigur pe faptul că tot el va câștiga și următorul mandat.

Vox 5 Marcel Romanescu

Romanescu susține că cei de la ALDE au intrat déjà în campanie electorală, așa explicându-se și preocuparea subită a celor din partidul lui Tăriceanu pentru problemele comunității. Edilul din  municipiu susține că, cel puțin până în acest moment, ALDE nu a făcut altceva decât să blocheze la Târgu-Jiu anumite proiecte, prin consilierul local Eduard Lădaru, de altfel și unicul candidat pe care aldișii l-au aruncat până acum în competițiile electorale pentru Primăria Târgu-Jiu.

Vox 6 Marcel Romanescu

În aceste condiții, Marcel Romanescu susține ironic faptul că, oricum Eduard Lădaru și Ion Iordache abia ar reuși împreună să obțină 4% pentru Primăria Târgu-Jiu.

Vox 7 Marcel Romanescu

Relațiile dintre Romanescu și Iordache s-au răcit, după ce liderul interimar al ALDE Gorj și-a schimbat viziunea cu privire la primarul Marcel Romanescu și a afirmat că nu i se pare normal modul în care se petrec lucrurile în Primăria Tg-Jiu. Inițial, Ion Iordache își declarase susținerea pentru Marcel Romanescu, însă în ultima perioadă l-a atacat pe edil de câte ori a avut ocazia.