Manifestări sportive,  găzduite la Târgu-Jiu

0
615

Municipiul Târgu Jiu va găzdui în această săptămână două manifestări sportive.

Este vorba de manifestarea Bikefest programată în perioada 3 – 5 august la Drăgoieni. Pe parcursul celor trei zile ale evenimentului, bicicliștii și iubitorii de distracție vor avea parte de concerte cu muzică live( Korsar, Trooper, The Dreamers și Stema) și, bineînțeles, concursuri de biciclete și decernarea premiilor.

Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu Jiu, a precizat că vineri şi sâmbătă sunt programate evenimentele cele mai importante ale festivalului. Competiţiile sunt dedicate cicliştilor şi motocicliştilor, locuitorii oraşului fiind  invitaţi și ei la manifestări.

Vox 1 Aurel Popescu

Tot la Târgu Jiu va avea loc sâmbătă finala campionatului naţional de streetball 3 ori 3. Vor fi două secţiuni: băieţi şi fete, participante fiind câte 12 echipe pentru fiecare secţiune. În cazul în care vremea va permite, finala va avea loc în Piaţa Prefecturii din centrul oraşului. În caz contrar, aceasta se va desfășura în Sala Sporturilor din municipiu, a anunțat Aurel Popescu, viceprimarul din Târgu-Jiu.

Vox 2 Aurel Popescu

Streetball-ul este o competiţie extrem de spectaculoasă care în ultima perioadă a atras tot mai mulți iubitori ai baschetului.