Mai mulţi miniştri sunt aşteptaţi la Târgu Jiu, începând de săptămâna viitoare

0
422

Liderul PSD Gorj, Mihai Weber, a anunţat astăzi că o serie de miniştri din Cabinetul Dăncilă vor fi prezenţi la Târgu Jiu, începând de săptămâna viitoare. Potrivit deputatului de Gorj în județ sunt aşteptaţi ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul Companiei Naţionale pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga. Cei doi vor analiza la Târgu Jiu, împreună cu autorităţile locale şi cu parlamentarii stadiul implementării anumitor proiecte de infrastructură rutieră în judeţul Gorj.

Mihai Weber a precizat că se va discuta inclusiv despre varianta ocolitoare, drumul care leagă Scoarţa de Piteşti și şoseaua care leagă municipiul Târgu Jiu de Baia de Aramă. De asemenea, vor mai fi purtate discuţii despre viitorul Drum Expres Craiova – Târgu Jiu. Au fost scoase deja la licitaţie proiectul tehnic şi studiul de fezabilitate pentru drumul expres amintit, iar valoarea licitaţiei este de peste 6 milioane de euro.

Vox 1 Mihai Weber

Parlamentarul de Gorj a mai spus că la Târgu Jiu este aşteptat şi ministrul Culturii, Daniel Breaz, fie în luna martie, fie în cursul lunii aprilie. Un alt oficial din Guvernul Dăncilă care are programată o vizită în Gorj va fi cel al Sănătăţii, Sorina Pintea. Înainte de vizita ministerială, trebuie să vină la Târgu Jiu, într-un control la Spitalul Judeţean de Urgenţă inspectorii Corpului de Control al Ministerului Sănătăţii, a mai spus deputatul de Gorj, Mihai Weber.

Vox 2 Mihai Weber

Marius Budăi,ministrul Muncii, a fost, de asemenea, invitat în Gorj. Ministrul va purta discuţii cu sindicatele din Complexul Energetic Oltenia, pe marginea scăderii vârstei de pensionare pentru mineri şi energeticieni, dar şi pe tema recalculării unor pensii pentru foştii angajaţi din minerit.

Vox 3 Mihai Weber