Mai multe secții medicale din cadrul Spitalului Judeţean Gorj intră în reabilitare

0
219

Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu va începe în câteva zile reabilitarea Secţiei ortopedie din cadrul unităţii medicale. A fost deja organizată o licitaţie pentru stabilirea constructorului care se va ocupa de modenizarea secţiei şi urmează să fie emisă autorizaţia de construire de către Primăria Târgu Jiu.

Cosmin Popescu, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, a precizat că valoarea lucrărilor este de 700.000 de lei şi se are în vedere reabilitarea tuturor echipamentelor electrice din secţie.

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a mai declarat că vor mai fi alocate sume de bani pentru modenizarea altor trei secţii din Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgu Jiu. Este vorba de un buget total de peste un milion de lei care va viza modernizarea Secţiilor endocrinologie, ginecologie şi cardiologie.

În acest moment se lucrează la întocmirea documentaţiilor, în vederea obţinerii avizelor şi organizarea licitaţiei. Cosmin Popescu a precizat că lucrările de modenizare ar putea fi demarate în luna noiembrie a acestui an.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here