Lucrările la varianta ocolitoare din Târgu Jiu, executate în proporție de 40%

0
1345

Lucrările la varianta ocolitoare se derulează extrem de greu. Acestea au ajuns abia la 40%, în ciuda faptului că nu sunt probleme în privinţa finanţării sau a constructorilor. Potrivit lui Ion Tudor, şeful Secţiei Târgu Jiu a Drumurilor Naţionale, au fost executte până acum componentele mai dificile şi lucrările de artă. Construirea şoselei este însă blocată de un an de zile în zona Amaradia. Este vorba de terenul deţinut de o notăriţă din municipiul Târgu Jiu care a obţinut în instanţă o decizie prin care a blocat lucrările pe tronsonul respectiv, fiind nemulţumită de nivelul despăgubirilor.

Vox 2 Ion Tudor

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a declarat că pentru deblocarea lucrărilor la varianta ocolitoare va avea loc o întâlnire între factorii responsabili şi autorităţile locale şi cele judeţene. La discuţii va participa inclusiv Compania de Apă Oltenia, întrucât ar fi probleme cu suprapunerile unor cadastre în zonele pe unde trece şi conducta de alimentare cu apă a municipiului Craiova şi varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu.

Vox Sorin Arjoca

Varianta ocolitoare a municipiului Târgu Jiu ar fi trebuit să fie finalizată anul acesta. Valoarea contractului este de 66 de milioane de euro lucrările fiind executate de firma italiană Collini Lavori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here