Locurile de joacă din Târgu Jiu vor fi modernizate până la 1 septembrie

0
680

Mai multe locuri de joacă din Târgu Jiu vor fi modernizate în perioada următoare. După ce au  primit mai multe solicitări din partea târgujienilor ca locurile în care își duc copiii să se joace să fie reabilitate, reprezentanții municipalității vor  trece la treabă în perioada următoare. Au alocat 770.000 de lei pentru ca locurile de joacă din oraș să fie dotate ca la carte. Este vorba despre spațiile din zonele Mioriței, 22 Decembrie, Olari, Ciocârlău și din alte 10 zone din oraș.

Municipalitatea va moderniza în acest an 14 locuri de joacă din Târgu Jiu. Este vorba atât de achiziţii noi de echipamente care le vor înlocui pe cele vechi şi uzate, cât şi de cumpărarea de locuri noi de joacă. Unele echipamente sunt considerate de municipalitate un pericol pentru copii din cauza uzurii avansate, motiv pentru care vor fi înlocuite. O mare atenție va fi îndreptată și asupra locului de joacă din Parcul Central.

Nu doar cei mici vor fi favorizați prin modernizarea locurilor de joacă ci și părinții acestora care se vor putea întreține folosind aparatele de fitness ce vor fi montate acolo.

Lucrările de modernizare au termen de finalizare data de 1 septembrie 2018. În total, în municipiul Târgu Jiu sunt 79 de locuri de joacă.