Localnicii din comuna Băleşti au probleme cu alimentarea cu apă menajeră, din cauza secetei

0
258

Seceta continuă să genereze probleme la nivelul anumitor localităţi ale judeţului Gorj. Prefectura Gorj monitorizează situaţia la nivel de judeţ şi, la solicitarea Primăriei Băleşti, în cursul zilei de miercuri o cisternă cu apă menajeră a fost trimisă în satul Rasova. Cetăţenii au anunaţt la Primăria Băleşti că fântânile sunt aproape secate şi nu mai au cu ce să îşi adape animalele. De asemenea şi treburile gospodăreşti sunt îngreunate de lipsa apei din fântâni. Sorin Arjoca, subprefectul de Gorj, a declarat că Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj este pregătit să răspundă tuturor solicitărilor. Arjoca speră să nu mai apară probleme cu alimentarea cu apă şi în alte comune.

Subprefectul de Gorj, Sorin Arjoca, a mai declarat că problema alimentării cu apă potabilă şi menajeră la Tismana a fost rezolvată. Astfel, au fost executate în timp util lucrările la conducta din sursa Vâja, iar oraşul Tismana a beneficiat de apă într-o cantitate suficientă, mai ales că de Sfânta Maria în localitate s-au aflat mii de turişti.

În ultimele săptămâni, pompierii gorjeni au transportat apă menajeră cu cisterna în trei localităţi componente din oraşul Tismana, unde localnicii au avut probleme cu lichidul vital, din cauza secetei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here