Klaus Iohannis vine la Târgu Jiu

0
1848

Președintele României Klaus Iohannis este așteptat în luna octombrie la Târgu Jiu. Acesta va fi prezent în orașul lui Brâncuși pentru a participa la Simpozionul intitulat Valoarea universală excepțională a ansamblului Monumental Calea Eroilor, organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înființarea ansamblului Brâncușian. Nu este prima dată când președintele României vine la Târgu- Jiu. Klaus Iohannis a mai vizitat Târgu Jiul și în anul 2016, când a participat la manifestarea dedicată împlinirii a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.

Primarul Municipiului Târgu Jiu a fost prezent la Palatul Cotroceni unde a stat de vorbă cu președintele României Klaus Iohannis care a ales să fie prezent, la Târgu Jiu în luna octombrie, la Simpozionul intitulat Valoarea universală excepțională a ansamblului Monumental Calea Eroilor. Evenimentul va fi organizat cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înființarea ansamblului Brâncușian.

Președintele României și-a anunțat prezența la Târgu Jiu și în cadrul alocuțiunii pe care a rostit-o cu ocazia sărbătoririi Zilei Culturii Naționale.

Klaus Iohannis a mai fost prezent la Târgu Jiu și în anul 2016 cu ocazia manifestărilor dedicate împlinirii a 100 de ani de la intrarea României în Primul Război Mondial.