Ion Mischie, candidatul PSD la Primăria Telești, întelegere cu Romulus Bâldea, fostul primar pentru alegerile din 2020

0
253

Ion Mischie, candidatul PSD la alegerile parțiale de la Primăria Telești se vede deja câștigător al scrutinului electoral de pe 5 noiembrie. Actualul viceprimar cu atribuții de primar susține că se bazează pe faptul că are în spate o echipă puternică, alături de care a câștigat de fiecare dată alegerile organizate până acum. Ion Mischie are 60 de ani, este de profesie inginer, iar din 2008 face parte din administrația public de la Telești.

Viceprimarul Ion Mischie a rămas la conducerea Primăriei Telești din luna iunie a acestui an, după ce primarul Romulus Bâldea a demisionat din funcție. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis atunci definitiv că Romulus Bîldea nu mai poate ocupa fotoliul de primar, întrucât a fost declarat incompatibil de către Agenţia Naţională de Integritate. Primarul nu a mai aşteptat să primească în scris decizia instanţei şi a demisionat imediat de la aflarea verdictului pentru a putea candida din nou la alegerile din 2020. Deși, în cazul în care va câștiga alegerile și va ajunge primar nu va sta la conducerea primăriei decât trei ani, Ion Mischie susține că nu îl deranjează acest lucru. Acesta afirmă că a știut încă de la început că în 2020 Romulus Bâldea va candida din nou pentru postul de primar de la Telești.

La rândul său, Romulus Bâldea fostul primar al localității Telești a dat și el asigurări că la alegerile de peste trei ani lucrurile sunt clare:el este cel care va candida din nou, iar Ion Mischie, candidatul de acum al PSD doar îl va susține în competiția electorală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here