Ion Ciocea vrea să îi vadă cu mâna pe biblie pe șefii PSD, după nedreptatea care i s-a făcut la alegerile parlamentare din toamna trecută

0
578

Mihai Weber, președintele executiv al PSD Gorj i-a reactivat primarului din Bustuchin, Ion Ciocea răni mai vechi, după ce a declarat public faptul că edilul nu a procedat bine acționând în instanță Partidul Social Democrat. Scandalul dintre Ion Ciocea, primarul comunei Bustuchin și șefii PSD a început la alegerile parlamentare din toamna anului trecut, când primarul a fost scos de pe lista de candidați, deși fusese votat de peste 100 de membri ai biroului executiv pentru a candida pe locul 2, la Camera Deputaților pe listele PSD. Cu toate acestea, Mihai Weber, președintele social-democraților gorjeni, susține că nu crede că edilul din Bustuchin va avea câștig de cauză în procesul intentat PSD și este de părere că acesta și-a ales singur calea, atunci când s-a răzvrătit împotriva propiilor colegi.

La rândul său, edilul din Bustuchin, Ion Ciocea susține că Mihai Weber începe să semene tot mai mult cu șeful său, Florin Cârciumaru și chiar încearcă să îl copieze pe acesta. Ciocea a reamintit episodul petrecut în urmă cu mai mulți ani, când liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru a amenințat de față cu presa, un judecător de la Tribunalul Gorj, nemulţumit că acesta acceptase înscrierea candidaturii unui alt lider local înaintea unui social-democrat.

Ion Ciocea, edilul din Bustuchin susține că nu a acționat PSD în instanță pentru a obține foloase material, ci pentru că își dorește să îi vadă cu mâna pe biblie pe mai marii partidului pentru nedreptatea pe care i-au făcut-o la alegerile parlamentare de anul trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here