Ion Ciocea- consilierul primarului Romanescu

0
1197

Primarul comunei Bustuchin, Ion Ciocea, a declarat că înțelege  foarte bine în ce situație se află Marcel Romanescu la Târgu Jiu după ce a câștigat mandatul de primar în fața unei majorități ostilă a PSD.

Edilul Ciocea și-a confirmat susținerea pentru primarul municipiului Târgu Jiu Marcel Romanescu, ba mai mult, s-a oferit chiar să-i fie consilier pentru a-l ajuta să facă lumină în activitatea unor structuri din primărie care răspund exclusiv la comenzile politice ale PSD.

Având o bogată experiență în spate, Ion Ciocea îl poate ghida pe Romanescu pe drumul alunecos al artificiilor birocratice folosit de PSD la nivelul Primăriei Târgu Jiu.

Blocajul care există la nivel administrativ se datorează faptului că majoritatea PSD-ALDE din Consiliu local nu a aceptat înfrângerea și că a putut pierde după ce urbea a fost condusă de peste 16 ani de către șeful PSD Gorj Florin Cârciumaru.

Ion Ciocea a candidat independent la funcția de senator și a înregistrat cel mai mare scor electoral din România al unui candidat independent, cu un număr de 8690 de voturi.

Primarul Ciocea a fost votat de membrii PSD Gorj pentru a candida pe locul 2 la Camera Deputaților, însă la centru a fost eliminat de pe acest loc eligibil, toată lumea arătând cu degetul spre Florin Cârciumaru.