Ion Bârcă explică de ce a renunțat la postul de vicepreședinte:” Chiar am greșit când am acceptat, eu am de muncă la Turburea”

0
282

Șase primari din județ au obținut posturi de vicepreședinți la Conferința Județeană de Alegeri a PSD Gorj de ieri. Unul dintre aceștia a anunțat, însă că se retrage din funcție, deși își depusese candidatura pentru u astfe de post. Este vorba despre Ion Bârcă, primarul localității Turburea care a anunțat că și-a dat seama că o astfel de funcție politică presupune mult efort, iar din acest motiv a decis să renunțe. “Chiar am greșit când am acceptat, eu am de muncă la Turburea”, a afirmat astăzi edilul, într-un scurt intreviu pentru Radio Omega, acesta lăsând  să se înțeleagă faptul că și-ar fi depus candidatura mai mult la insistențele actualului lider al PSD Gorj, Mihai Weber.

Vox Ion Bârcă

În aceste condiții, Ion Bârcă susține că se va axa mai mult pe problemele comunității ale cărei destine le conduce și mai puțin pe latura politică, edilul afirmând că va candida din nou pentru postul de primar al comunei Turburea, la alegerile locale din 2020.