Întârzie asfaltarea drumurilor din staţiunea Rânca

0
222

Cabanierii din Rânca se plâng în continuare că autorităţile locale şi judeţene fac mult prea puţin pentru staţiune. Aceştia se referă la infrastructura care este deficitară. În special drumurile au de suferit la capitolul asfaltare. De altfel, străzile din staţiunea Rânca nu sunt deloc asfaltate, cu toate că primăriile din Novaci şi Baia de Fier lucrează de ani de zile la proiecte. O parte a cabanierilor au contactat reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj şi i-au anunţat că, în lipsa unor proiecte de dezvoltare a Râncii, sunt forţaţi să îşi scoată cabanele şi pensiunile la vânzare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că în privinţa comunei Baia de Fier lucrurile sunt în faza de depunere a proiectului pentru a fi semnat contractul. Este vorba de fonduri în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Şi autorităţile din Novaci aşteaptă să beneficieze de finanţare pentru a organiza o licitaţie, în vederea desemnării constructorului care se va ocupa de lucrări. Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a mai spus a discutat cu primarul din Novaci, Dumitru Leuştean, pentru a realiza un proiect separat pentru Rânca. În momentul de faţă există un proiect comun Rânca-Novaci de asfaltare a drumurilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here